Japanse en Koreaanse boeken vinden in LSIN

(English below)

Huidige situatie:

• Limo (opvolger van Libis): bevat al onze werken in het Japans, Koreaans, Chinees en westerse talen. Bijkomend biedt Limo toegang tot een zee van online tijdschriften en artikelen die automatisch worden opgeladen (ook in CJK — zonder tussenkomst van de bibliothecaris). Bekijk de tutorial van de bibliotheek letteren om te zien wat Limo wel is en wat Limo niet is.
  • CiNii books: bevat al onze (geregistreerde) werken in het Japans en deels Koreaans. Gebruik de regionale beperking (地域/area) om specifiek op België of Europa te zoeken. In de lijst van bibliotheken die een gevonden werk hebben, vind je ons terug als ルーヴァン大学 東方圖書館.
  • Classificatie: vind hier de onderwerpnummers die je zoekt. Dit zijn tevens (grofweg) de plaatsingsnummers in onze bibliotheek. Het driehoekje achter de nummers linkt direct naar Limo om een overzicht te krijgen van onze holdings over dat onderwerp.

Current situation:

• Limo (successor to Libis): contains all our holdings in Japanese, Korean, Chinese and Western languages. Additionally Limo provides access to all sorts of electronic resources (these are added automatically -- without our intervention). See the tutorial of the library of the faculty of arts to find out exactly what Limo is and more importantly what it is not.
  • CiNii books:contains our registered holdings in Japanese and partly in Korean. Use the area option (地域/area) to limit searches to, for example, Belgium or Europe. In the list of libraries that have a specific work available, you can find us as ルーヴァン大学 東方圖書館.
  • Classification: here you can find classification numbers and descriptions of the Japanese and Korean studies collection. These numbers roughly correspond to the shelf location in our library. The triangles  following the classification numbers link to Limo to get an overview of our holdings on that subject.