Adressen en contact

Contactgegevens van individuele stafleden Japanologie zijn te vinden via de stafpagina. Maak zeker via mail of telefonisch een afspraak alvorens langs te komen. Contactgegevens van andere diensten van de Faculteit Letteren staat op deze pagina. Om vragen te stellen kan u ook terecht op het forum (ook toegankelijk voor niet-japanologen), of een vraag doorsturen via het contactformulier onderaan deze pagina.

De kantoren van stafleden Japanologie bevinden zich op de zevende verdieping van het Erasmushuis, het hoofdgebouw van de Faculteit Letteren. Lessen, congressen en andere activiteiten vinden plaats op andere verdiepingen van de Erasmushuis, in het aanpalende Mgr. Sencie-instituut (MSI), en soms ook in andere universiteitsgebouwen in Leuven. Meer informatie over lokalen is te vinden in het programmaboek van de KU Leuven. Deze kaart van Leuven biedt een overzicht van alle universiteitsgebouwen met de codes uit het programmaboek. Rechtstreekse links naar de programmaboek-pagina's voor elk individueel japanologisch vak zijn te vinden op de pagina Onderwijs van deze website.

Locatie van het Erasmushuis:

Erasmushuis
Blijde-Inkomststraat 21 postbus 3301
B-3000 Leuven
tel. +32 16 32 50 10
fax. +32 16 32 47 13

Op de kaart - wegbeschrijving

Het Erasmushuis ligt op tien minuten wandelen van het station van Leuven en is ook vlot bereikbaar met bus en fiets. Gebruik zeker de fietsenstalling voor het gebouw, aangezien elders geplaatste fietsen verwijderd kunnen worden. De parking van het Erasmushuis is enkel toegankelijk voor personeelsleden met een parkeerkaart. De dichtsbijzijnde parking die publiek toegankelijk is is de betaalparking onder het Ladeuzeplein, op 2 minuten wandelen van het Erasmushuis. Andere parkings in Leuven vind u hier.

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.